Reparaties

Wij repareren alle merken schoenen, al vanaf de kleine stikreparaties. Omdat wij lid zijn van het Schoenmakersgilde, ben ik gespecialiseerd in VAN BOMMEL en VAN LIER. Deze worden gerepareerd met originele onderwerken zoals zolen en hakken, binnenzolen, veters en schoenpoets. Ik ben de enige op Walcheren die dit mag en kan, elk jaar word ik steekproefsgewijs gecontroleerd, hier zitten strenge voorschriften aan vast. Elk jaar krijg je dan ook een certificaat uitgereikt door het gilde zelf. Dit hangt netjes in de winkel. Bijna alle reparaties kunnen uitgevoerd worden, maar volgens de kwaliteitsnormen duurt dit 2 dagen. Wij zijn dus geen hakkenbar; klaar terwijl u wacht.

Heeft u last van knellende schoenen?

U kunt ze bij ons op laten rekken in de breedte, lengte en hoogte. Schachten van laarzen kunnen wij ook oprekken. Als de schachten te wijd zijn kunnen wij ze ook innemen.

Paardrijlaarzen kunnen wij ook repareren

Wij kunnen de ritsen vervangen, nieuw elastiek erin zetten, zolen en hakken vernieuwen etc. Hierbij vragen wij wel of u ze a.u.b. schoon wilt aanleveren. Dit geldt natuurlijk ook voor schoenen.

Openingstijden

Maandag : GESLOTEN
Dinsdag : 09:30 - 17:30
Woensdag : 09:30 -17:30
Donderdag : 09:30 -17:30
Vrijdag : 09:30 - 17:30
Zaterdag : 09:30 - 16:00
Zondag : GESLOTEN

Geen afspraak benodigd.

Contactgegevens

Ruud de Bree schoen- en sleutelmakerij
Segeersstraat 33
4331 JM Middelburg
Telefoon: 0118-639526